Friday, March 25, 2011

MAUVEN AND TASYA.....anak angkat..heheh!!


Si jantan........MAUVEN
Anak gadis.......TASYA..

Saturday, March 12, 2011

HUJAN AIS BATU/ HAIL STORM.... 110311

Semalam cuti hujung minggu al kononnya ada ura2 nak buat demonstrasi di Riyadh.....so we all planning nak stay kat rumah jer..takut jadi huru hara macam kat Mesir tuu... Dengan semangat waja aku nak ber 'BBQ' je anak beranak petang tu lepas solat Jumaat...

Sedang rancak memanggang ayam dan kambing....aku lihat awan mendung berserta dengan guruh....awan di langit pun dah hitam.. Tup tup hujan turun dengan lebat dan bising seperti batu jatuh jer...... Yay!!!!...Hujan air la beb!! apa lagi aku dan budak2 serta bapak budak ni terus main hujan tuu.....Tapi sakit jugak bila kena ketuk dengan ais batu... :))

Ni la ketulan ketulan air dari langit semalam tu sebesar hujung jari kelingking(index finger). Banyak lagi tu sebenarnya tapi malas la nak kaut....

Budak Harith yang seronok main hujan..habis basah kuyup...hehehhehe.....!!

Wednesday, March 9, 2011

Wooopppss..!!! SANAH HELWA TO ME...UDAH 39 RUPANYA ;))


Syukur Alhamdulillah hari ini 8hb March 2011 aku terus bernafas dan terus menjalani kehidupan aku seperti biasa.... Hari ni meningkat lagi la umurku.... Dah besar dah rupanya....hahhahahah!!!! Mlam tadi macam biasa cik Darling, Harith dan Ijan dok nyanyikan lagu besday untuk aku. Irfan dan Iman dah tidur...sok skolah.... Tapi tahun ni cepat 15 minit diorang nyanyi...heheheh..sebab anak dah tak tahan nak tidur dah...hahhahahah....sabar je laa!!!... Takpe2..happy!!

Cik Abang bagi card yang dia buat sendiri.....Harith pun sama...heheh!!

Wokey....dinner pilihan kali ni bukan kita yang pilihkan tempat tapi cik darling yang pilihkan...So malam tu aku demam sebab jangkit dari cik darling....Fever n Tonsilitis... so dinner kena postphone malam esok pulak.... Dua dua dah terbongkang kat atas katil...huhhuhuu!! What a day!!

9hb Mac 2011 lepas maghrib kami keluar dinner di Outback Localizer Thalia Street....yummyyy!!!..No nyanyi2 okayy!!!


HAPPY BIRTHDAY TO MEEE........!!!!

Thursday, March 3, 2011

IRIS DI PADANG PASIR.....030311

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...